Be You imagocoaching - dé partij voor personal branding.

Trends die geen trend meer zijn

Kleding vooruitzichten 2017

“De manier waarop we ons kleden is niet zomaar een optelsom van trends. Het kan daadwerkelijk iets vertellen over waar je vandaan komt en waar je thuis hoort”.

Enige tijd geleden was ik bij een lezing van Christine Boland (trendwatcher). Zij wist mij meer te vertellen over de (kleding)vooruitzichten van dit jaar. Trends zijn niet meer van deze tijd zijn, aldus Christine. Het gaat meer om stromingen die je ‘overal’ in terugvindt. Ook buitenom jouw kleding.

Mannen vs. vrouwen

Het verschil tussen mannen en vrouwen kleding is sterk aan het veranderen; uniseks is de nieuwste trend.

Kledingruilavond

Mensen staan graag met elkaar in verbinding via bijvoorbeeld Facebook of WhatsApp. Aan de andere kant zijn we individualistisch, omdat we steeds op ons telefoonscherm kijken en geen oog hebben voor de ander. Ontwerpers springen hierop in door kleding te ontwerpen met spiegelend materiaal, zodat we vanzelf beweging zien en daarop anticiperen. Kortom een bolwerk van contrasten. Wat mij is bijgebleven, is dat de productie van één kledingstuk zoveel energie kost. Wist je bijvoorbeeld dat de productie van een broek gemiddeld 8.000 liter water kost. Niet te vergeten liters chemische verf en de vele kinderhandjes. Op een bewuste manier probeer ik mijn steentje bij te dragen aan de samenleving. Zo onderzocht ik onder meer hoe ik deze verspilling kan tegengaan.

Kleding waar jij op uitgekeken bent kan een ander nog gelukkig maken. Op woensdagavond 29 maart 2017 organiseer ik een kleinschalige kledingruilavond. Meer informatie vind je hier. Ik zou zeggen: meld je aan. Be you, see you! Mailen kan naar info@beyou-imagocoaching.nl.

Personal branding

Voor alle vragen omtrent personal branding ben je bij mij aan het juiste adres. Denk hierbij aan een kleuranalyse. Ontdek, samen met mij, welke kleding bij jouw lijf past. Ik help je bij het ontdekken van jouw persoonlijke stijl!
Door mijn opleiding over wat kleur met je doet weet ik je snel te vertellen hoe anderen jou zullen zien. Mijn jarenlange ervaring in het werken met diverse mensen ligt hieraan ten grondslag. Is het tijd om jezelf meer te laten zien, neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

Je investering waard..

Acht jij hulp van een professional als noodzakelijk, Be You imagocoaching helpt je graag!

Be you, see you!

Locatie Arnhem
Putstraat 9
6822 BE Arnhem
Plan route

Locatie Doetinchem
Donaudal 23
7007 HC Doetinchem
Plan route

Bel 06 44 15 08 59 of mail naar info@beyou-imagocoaching.nl.

Laat een reactie achter